Aktuellt

Här kan du läsa om senaste nytt på alla fronter!
Vill du istället se vart jag framträder - ta en titt på TURNÈPLANEN »

Vårnyhet!

Absorbent-D 840x664

Nu är den här, Forever Absorbent-D. 😄 En tuggtablett med vitamin D. Vitamin D bidrar bland annat till normal muskelfunktion, immunförsvarets normala funktion samt normalt upptag av kalcium och fosfor. 

Denna godbit innehåller dessutom antioxidanten vitamin E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidantiv stress. Mumsig fikonkaktus ger den pigga, rosa färgen och den ljuvligt fruktiga smaken, som en kombination av melon, hallon och jordgubbe. 

Vitamin D3 är den form av D-vitamin som bildas i din …

Läs mer…

Församlingsafton på Vikbolandet

11 april

Nu på torsdag kväll kommer jag att underhålla med sånger och berätta om mina erfarenheter, anekdoter och berättelser från mitt liv under rubriken "Min stund på jorden".

Efteråt är det fika och fikapengarna går till Erikshjälpen och Act Svenska kyrkan.

Jag har även med mina skivor till försäljning och naturligtvis och signerar jag dem.

Gratis inträde! Alla välkomna!

Mer info: https://www.svenskakyrkan.se/ostravikbolandet

Läs mer…

Solig hudvård ☀️

Daylotion

Anpassa din hudvård efter säsongen. Kolla in Forevers hudvårdsrutin för vårkänslor och yrvakna solstrålar. 4 steg och 4 produkter för ett maxat resultat!

Huden har olika behov beroende på årstid. Nu när solen börjar titta fram är det extra viktigt att addera solskydd för ansiktet i din dagliga hudvårdsrutin. Börja lite lätt, SPF 20 kan passa bra för oss här i Skandinavien. Vår protecting day lotion är ett perfekt tillskott till din vårrutin.

Peeling, återfuktning, solskydd och en kvälls-specia…

Läs mer…

Ny insamling! Vill du vara med?

Ezra, Gerald, JB 840x664

Nu händer det grejer i Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner. En ansökan har kommit in om att hjälpa tre pojkar med olika funktionsvariationer som bor i Uganda. Här en liten presentation:

EZRA

är 16 år och har ett stort intresse - att sticka tröjor. Just nu går han en yrkesutbildning och vill sedan etablera sitt egna stickningsföretag.

Ezra föddes med svårt missbildade ben som hindrar honom från att kunna gå och som om detta inte vore nog är Ezra även föräldralös.

Insamlingsmål: 7000 kr
 …

Läs mer…

Den är äntligen tillbaka!

Mask 840x664

Äntligen är denna ljuva ansiktsmask tillbaka. Jag tål inte mycket i mitt ansikte men efter den här masken blir min ansiktshy så fin.  Fin ansiktsbehandling hemma i badrummet!

Här lite info...

Mask2

Aloe bio-cellulose mask har fått en delvis ny formula som ytterligare förbättrar upplevelsen av denna populära sheetmask. Nytt är bland annat återfuktande och mjukgörande fettsyror från olivolja, och hudvårdande jojobafröolja. I aloe bio-cellulose mask hittar du också fröolja från meadowfoam, en mycket …

Läs mer…

Your time to grow!

Your time to grow! 840x664

Jag är så glad och tacksam att jag får vara jag. För att trivas med sig själv så måste man också vara sin bästa vän. Något som jag ibland tycker är svårt då jag hamnar i att vara min störste kritiker. 

Ofta har vi nog lättare att se det vi inte har. Kanske önskar du att du var bättre på olika saker, eller att du hade vissa talanger eller kanske du önskar att du var man (och fick bättre lön).

Idag är det Internationella kvinnodagen. Den instiftades 1910 och uppmärksammar ojämställdhet och kvinn…

Läs mer…

Mina reflektioner kring nya skivans låtar!

LMPB 840x664

Under några lördagar, med uppehåll för jul och nyår, har jag delat med mig av mina tankar kring varje sång på nya CDn pappas Bästa 3.

Att välja ut sånger till en skiva är ett gediget arbete och svårt, för det finns så många fantastiska sånger att välja bland. Men dessa 14 sånger var till slut de som min pappa Rolf och jag valde ut. Och jag ska erkänna att jag var ganska påstridig i mitt tycke och smak denna gång.

1. En sång inom mig – Harlan Dale Rogers / svensk text: Roland Utbult

Roland Utbult h…

Läs mer…

Personligt från Kroatorpet!

Kroatorpet 1

Härom dagen blev jag intervjuad av Folke Solheim. Egentligen skulle vi gjort intervjun i januari men då var det riktig snöstorm och jag kunde inte komma iväg hemifrån. Men nu blev det av trots att det även denna dag var snö och kyla. Väl inne i den vackra och mysiga Bråneryds gammelstuga, intill Kroatorpet, var det varmt och gemytligt och det blev en trevlig eftermiddag.

Föreningen Demos Jönköping är det som arrangerar dessa intervjuer och det finns många spännande och intressanta samtal att ta…

Läs mer…

Ny gratiskurs lanserad!

Inspiration_Livsglädje 840x664

När Covid-19 slog till och förlamade hela världen blev jag av med alla mina konserter, föreläsningar och framträdanden. Jag skadade också mitt enda knä och hamnade i rullstol. Det jag upplevt i livet och de lärdomar jag fått var till stor hjälp då. 

En god vän sa till mig en dag att -Du har blivit av med alla dina jobb och hamnat i rullstol men du är ändå lika glad. Hur gör du? Denna fråga var fröet som grodde i mig och efter att ha lärt mig att göra kurser på nätet så passade jag också på, när…

Läs mer…

TED talare!

TED

I helgen blev jag otroligt inspirerad på flera olika sätt. Bland annat av David JP Phillips! Han är svensk! och har varit TED talare 3 gånger och är en internationellt erkänd föreläsare, författare och coach inom modern presentationsteknik, kroppsspråk och kommunikation. Efter att ha mött David så tänkte jag att det kunde vara kul att blogga om mina TED-erfarenheter.

Våren 2009 var jag en av talarna på TED i Los Angeles. Det var en enorm upplevelse och ära att få vara en del av detta stora even…

Läs mer…